KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: sukcesy uczniów

Sukcesy szachowe Daniela Michalskiego

Nasi uczniowie nieustannie rozwijają swoje pasje. Miło mi poinformować naszą społeczność szkolną, że Daniel Michalski z klasy 6c systematycznie odnosi sukcesy szachowe. Ostatnio w turniejach Stowarzyszenia Łowicka Wieża zajął II miejsce i III miejsce w dwóch turniejach szachów błyskawicznych w kategorii w...

Wyniki XIV Międzyszkolnego Konkursu Małych Form Literackich przedstawiają się następująco: I miejsce ex aequo: Alicja Butkiewicz SP29, Maria Cybulska SP44; II miejsce ex aequo: Antonina Gralak SP164, Weronika Klimas SP169; III miejsce ex aequo: Jerzy Mikołajczyk SP44, Lena Filipiak SP46. ...

Laureat Ogólnopolskiej Olimpiady Języka Angielskiego Juniorów

Miło nam poinformować, że uczeń Paweł Szymajda z klasy VIIIc ukończył ogólnopolską Olimpiadę Języka Angielskiego Juniorów z tytułem laureata. Gratulujemy Pawłowi sukcesu, Zespół nauczycieli języka angielskiego...

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że uczennica klasy 8b - Gaja Fijałkowska w I Ogólnopolskim Konkursie Ignacy Jan Paderewski pianista wirtuoz, kompozytor, polityk, dyplomata, mąż stanu, mecenas sztuki i architektury dla uczniów szkół podstawowych, ponadpodstawowych i artystycznych w kraju...

Konkurs First Step To Success miał na celu przede wszystkim inspirowanie uczniów szkół podstawowych do głębszego zainteresowania się: matematyką - jako podstawowym językiem nauk ścisłych, fizyką i chemią - jako naukami empirycznymi, językiem angielskim - jako niezbędnym narzędziem pracy wyksz...

Laureaci konkursu InfoSukces

VIII Ogólnopolski Konkurs Informatyczny dla szkół podstawowych InfoSukces został rozstrzygnięty. Niezmiernie miło nam poinformować, że dwóch Uczniów naszej Szkoły zostało laureatami konkursu informatycznego InfoSukces: Karol Ejchman z klasy 8c, Jan Zieliński z klasy 8c. Nasi Uczn...

IV Ogólnopolski Konkurs Języka Niemieckiego Lust auf Lesen

Nasz uczeń Paweł Szymajda z klasy 8c zakwalifikował się do Finału IV Ogólnopolskiego Konkursu Języka Niemieckiego. Gratulujemy sukcesów, Zespół germanistów...

VIII Ogólnopolski Konkurs Informatyczny dla szkół podstawowych InfoSukces

26 marca dziewięciu uczniów przystąpiło do II etapu Konkursu InfoSukces. Drugi etap konkursu polegał na rozwiązaniu 20 zamkniętych pytań. Nasi Uczniowie mogą pochwalić się wysokim wynikiem (85% - 95%). Do III etapu konkursu zakwalifikowało się dwóch uczniów z klasy VIII c: Karol Ejchman (95%)...

Przekazujemy jeszcze jedną miłą wiadomość - Uczennice: Barbara Ejzert z klasy 8a, Justyna Zwiech z klasy 8b zakwalifikowały się do etapu wojewódzkiego Wojewódzkiego Konkursu Przedmiotowego z Języka Angielskiego. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów! Pozdrawiamy, Zespół nauczycie...

Szanowni Państwo, pragniemy poinformować, że do etapu wojewódzkiego Wojewódzkiego Konkursu Przedmiotowego z Matematyki przeszły następujące osoby: Anna Jasińska 8b, Jan Balcerczak 8b, Maja Fijałkowska 8b, Karol Ejchman 8c, Oliwia Jaros 8a. Gratulujemy!!! Trzymamy kciuki 09.04.2021 r., Nauc...