KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: konkursy

,,Zamaskuj się!”

Zapraszamy uczniów klas IV - VII do udziału w szkolnym konkursie plastyczno - technicznym „Zamaskuj się!”. Zadanie polega na zaprojektowaniu i wykonaniu maseczki ochronnej. Maseczkę można uszyć zarówno maszynowo, jak i ręcznie. Kryteria oceny maseczek: ciekawy, oryginalny pomysł; umi...

Ogólnopolski konkurs plastyczny "Bajki robotów"

Zapraszam serdecznie uczniów klas IV - VIII do udziału w ogólnopolskim konkursie plastycznym „Bajki robotów” w ramach LemFest 2021. Tematem konkursu jest praca plastyczna inspirowana wybranym opowiadaniem Stanisława Lema z jego zbioru opowiadań pod tytułem „Bajki robotów&rd...

"Spring is coming"

Uwaga Uczniowie klas I-III! Zapraszamy do udziału w konkursie recytatorskim po angielsku pod hasłem: "Spring is coming". Wszyscy zainteresowani proszeni są o przygotowanie wiersza/wierszyka o treści dotyczącej pór roku – najlepiej wiosny lub miesięcy i pogody: Uczniów klas I zachęcamy do zapreze...

Ogólnopolski Konkurs Języka Niemieckiego Lust auf Lesen

Szanowni Państwo! Ogólnopolski Konkurs Języka Niemieckiego Lust auf Lesen odbędzie się w czwartek 11 lutego o godzinie 12 w formie on line. Test będzie trwał 90 minut. Życzymy sukcesów! Zespól germanistów...

Po wielu latach wznawiamy akcję "Międzynarodowy Dzień Teatru w naszej szkole". Uczniowie klas VII i VIII mogą wziąć udział w czterech kategoriach organizowanej imprezy: plakat teatralny z wybranej przez siebie lektury, prezentacje na temat historii teatru (praca indywidualna bądź zespołowa), występ artystyczny ...

Ogólnopolski Konkurs Języka Niemieckiego Lust auf Lesen

Szanowni Państwo! Ogólnopolski Konkurs Języka Niemieckiego Lust auf Lesen został przeniesiony na dzień 11 lutego. O szczegółach będę informować na bieżąco. Maria Mierzejewska...

Kangur Matematyczny 2021

Szanowni Rodzice i Uczniowie, w dniu18.03.2021 roku planowany jest konkurs matematyczny Kangur. Osoby, które są chętne wziąć udział w konkursie, proszone są o dokonanie wpłaty w wysokości 10 zł do 31.01.2021 roku na konto Rady Rodziców. Numer konta RR: 25 8780 0007 0300 6656 1005 0001. W tytule należy...

Szkolny konkurs informatyczny "Bezpieczny Internet"

Dzień Bezpiecznego Internetu przypada 9 lutego 2021. W tym dniu należy uświadomić wszystkim Internautom, w jaki sposób bezpiecznie korzystać w Internetu. Chodzi głównie o to, by dzieci i młodzież nie były narażone na niebezpieczeństwa w trakcie korzystania z zasobów internetowych. Korzystając ze ...

Anioły Klimta

29.12.2020
Anioły Klimta

Anioły Klimta

29.12.2020

Zapraszam uczniów klas IV-VIII do udziału w konkursie plastycznym "Anioły Klimta" (regulamin konkursu) . W tym roku uczestnicy zmierzą się z twórczością Gustawa Klimta. Praca konkursowa powinna być wykonana na formacie A4 w dowolnej technice płaskiej. Udostępniłam Wam kilka zdjęć , które mam nadz...

Konkurs informatyczny INFOSUKCES

Uprzejmie informujemy, że decyzją komisji konkursowej termin zgłoszeń i nadsyłania prac został przesunięty na 31.01.2021r.   Zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w rywalizacji o cenne nagrody.   Uczniowie zainteresowani udziałem w konkursie powinni zalogować się indywidualnie i zarejestrować...