KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: konkursy

Konkurs plastyczny "Kartka retro z Łodzi"

Zapraszam uczniów klas IV - VIII do udziału w konkursie plastycznym - architektura Łodzi pt. "Kartka retro z Łodzi". Technika: farby w odcieniach brązu, kredki/pastele również w odcieniach brązu, malowanie kawą, praca ma być utrzymana w klimacie starych zdjęć, pocztówek. Forma...

Ogólnopolski konkurs plastyczny „Bajki robotów” - aktualizacja

Otrzymałam wczoraj następującą informację od organizatora konkursu „Bajki robotów”: Na prośbę Uczestników Konkursu przyjmowanie prac zostało przedłużone do 16 lipca 2021! Zapraszam serdecznie uczniów klas IV-VIII do udziału w ogólnopolskim konkursie plastycznym „Bajki r...

Konkurs plastyczny promujący zdrowie - a nauka zdalna

Uwaga! Ze względu na nauczanie zdalne, prosimy o wysyłanie zdjęć prac na adresy mailowe: klasy I - a.gruszczynska-goralczyk@zszp7.elodz.edu.pl, klasy II - g.porczynska@zszp7.elodz.edu.pl, klasy III - a.maj@zszp7.elodz.edu.pl Po powrocie do nauki stacjonarnej w szkole, dzieci przyniosą swoje prace do poszcze...

Konkurs plastyczny promujący zdrowie

Zapraszamy do udziału w konkursie plastycznym promującym zdrowie. Uczniowie przygotowują pracę plastyczną na określone tematy: klasy I - "W zdrowym ciele, zdrowy duch", klasy II - "Żyj zdrowo, nie covidowo" - projekt maseczki, klasy III - "Zdrowe, smaczne, kolorowe - dbam o zdrowie". Prace należy przygotowa...

Ogólnopolski Konkurs Języka Niemieckiego "Lust auf Lesen"

Etap regionalny Ogólnopolskiego Konkursu Języka Niemieckiego "Lust auf Lesen" odbędzie się w czwartek 11 marca w godzinach 13.30 - 15.30 w formie on - line. Uczestnikom życzymy samych sukcesów! Zespół germanistów...

Zmiana terminów konkursów Kangur i InfoSukces

Szanowni Państwo, informujemy, że uległy zmianie terminy następujących konkursów: Kangur Matematyczny odbędzie się 22 kwietnia 2021 r., II i III etap Konkursu Infosukces odbędzie się 26 marca 2021 r. Z pozdrowieniami, Dyrekcja...

Międzyszkolny Konkurs Małych Form Literackich

Zapraszamy wszystkich młodych literatów do udziału w XIV Międzyszkolnym Konkursie Małych Form Literackich, który przebiegać będzie w tym roku pod hasłem: "Bohater mitologiczny pomaga mi zrozumieć współczesny świat" . Konkurs jest adresowany do uczniów klas IV – VIII w dwóch gru...

,,Zamaskuj się!”

Zapraszamy uczniów klas IV - VII do udziału w szkolnym konkursie plastyczno - technicznym „Zamaskuj się!”. Zadanie polega na zaprojektowaniu i wykonaniu maseczki ochronnej. Maseczkę można uszyć zarówno maszynowo, jak i ręcznie. Kryteria oceny maseczek: ciekawy, oryginalny pomysł; umi...

Ogólnopolski konkurs plastyczny "Bajki robotów"

Zapraszam serdecznie uczniów klas IV - VIII do udziału w ogólnopolskim konkursie plastycznym „Bajki robotów” w ramach LemFest 2021. Tematem konkursu jest praca plastyczna inspirowana wybranym opowiadaniem Stanisława Lema z jego zbioru opowiadań pod tytułem „Bajki robotów&rd...

"Spring is coming"

Uwaga Uczniowie klas I-III! Zapraszamy do udziału w konkursie recytatorskim po angielsku pod hasłem: "Spring is coming". Wszyscy zainteresowani proszeni są o przygotowanie wiersza/wierszyka o treści dotyczącej pór roku – najlepiej wiosny lub miesięcy i pogody: Uczniów klas I zachęcamy do zapreze...