KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia fundacyjne w roku szkolnym 2021/2022

NazwaProwadzącyTerminSala
Zręczne rączkiEwa Kuś

wtorek 12.40 - 14.10

środa 13.40 - 15.10

108
MuzolinkiAnna Gruszczyńska - Góralczyk

poniedziałek 12.40 - 14.10

wtorek 11.45 - 13.15

114
Mały inżynierDamian Góralczykśroda 14.40 - 16.10kawiarenka
Kurs rysunku od podstaw dla klas I - IIIIzabela Woźniackawtorek 14.40 - 15.25212
Język niemiecki dla klas I - IIIMaria Mierzejewska

poniedziałek 12.40 - 13.35

czwartek 12.50 - 13.35

204
Język niemieckiPaulina Łazutka - Gawęda

poniedziałek 11.45 - 12.30

czwartek 11.45 - 12.30

203
Multimediak dla klasy IVcPaulina Świnoga

wtorek 12.50 - 13.35

127
Zajęcia logopedyczneKatarzyna Antczakzgodnie z indywidualnymi ustaleniami105