KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podręczniki

Klasa 1

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Edukacja wczesnoszkolna

Pakiet "Szkolni Przyjaciele":

  • Podręcznik (cz. 1 - 4),
  • Karty ćwiczeń (cz. 1 - 4),
  • Matematyka. Podręcznik (cz. 1 - 2),
  • Matematyka. Karty ćwiczeń (cz.1 -2).

E. Schumacher,

I. Zarzycka,

K. Preibisz - Wala

WSiP

813/1/2017

 

813/2/2017

Język angielski

Podręcznik "Tiger & Frends 1" + zeszyt  ćwiczeń

Carol Read,

Mark Ormerod,

Magdalena Kondro

Macmillan1051/1/2019
Religia

Podręcznik „Pan Bóg jest naszym Ojcem” z ćwiczeniami

Red. Ks. Paweł PłaczekŚwięty Wojciech

AZ-1-01/18

Klasa 2

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Edukacja wczesnoszkolna

Pakiet "Szkolni Przyjaciele":

  • Podręcznik (cz. 1 - 4),
  • Karty ćwiczeń (cz. 1 - 4),
  • Matematyka. Podręcznik (cz. 1 - 2),
  • Matematyka. Karty ćwiczeń (cz.1 -2).

E. Schumacher,

I. Zarzycka,

K. Preibisz - Wala,

J. Hanisz

WSiP

813/3/2018

 

813/4/2018
Język angielski

Podręcznik "Tiger & Friends 2" + zeszyt ćwiczeń

Carol Read,

Mark Ormerod,

Magdalena Kondro

Macmillan1051/2/2020
Religia

Podręcznik „Chcemy poznać Pana Jezusa” z ćwiczeniami

(red.) ks. Pawła PłaczkaŚwięty Wojciech

AZ-12-01/18

Klasa 3

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Edukacja wczesnoszkolna

Pakiet "Szkolni Przyjaciele":

  • Podręcznik (cz. 1 - 4),
  • Karty ćwiczeń (cz. 1 - 4),
  • Matematyka. Podręcznik (cz. 1 - 2),
  • Matematyka. Karty ćwiczeń (cz.1 -2).

E. Schumacher,

I. Zarzycka,

K. Preibisz - Wala,

J. Hanisz

WSiP

813/5/2019

 

813/6/2019
Język angielski

Podręcznik "Tiger 3" + zeszyt  ćwiczeń

Carol Read,

Mark Ormerod,

Magdalena Kondro

Macmillan836/3/2019
Religia

Podręcznik „Przyjmujemy Pana Jezusa” + karty pracy

(red.) ks. prof. Jan Szpet i Danuta JackowiakŚwięty Wojciech

AZ-13-01/10/P0-1/13

Klasa 4

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Język polski

Podręcznik (2 części) "Słowa z uśmiechem":

  • Literatura i kultura,
  • Nauka o języku i ortografia.

 

+ zeszyt ćwiczeń "Między nami"

E. Horwath,

A. Żegleń;

 

A. Łuczak,

M. Murdzek,

K. Krzemieniewska - Kleban

WSiP

 

 

GWO

861/1/2017

861/2/2017

 

867/1/2017

Język angielski

Podręcznik "New Hot Spot 4" + zeszyt ćwiczeń

Colin Granger

Macmillan

864/1/2017

Matematyka

Podręcznik "Matematyka wokół nas" + zeszyty ćwiczeń

H. Lewicka,

M. Kowalczyk

WSiP

787/1/2020/z1

Przyroda

Podręcznik "Tajemnice przyrody" + zeszyt ćwiczeń

M. Marko – Worlowska,

F.Szlajfer,

J. Stawarz  

Nowa Era

863/2019/z1

Historia

Podręcznik "Wczoraj i dziś" + zeszyt ćwiczeń

G. Wojciechowski

B. Olszewska

Nowa Era

877/1/2-020/z1

Informatyka

Podręcznik „Informatyka”

W. Kranas,

W. Jochemczyk,

I. Krajewska - Kranas,

M. Wyczółkowska,

A. Samulska

WSiP

807/1/2020/z1

Technika

Podręcznik „Jak to działa?”

L. Łabęcki,

M. Łabęcka

Nowa Era

295/1/2017

Muzyka

Podręcznik „Lekcja muzyki”

M. Gromek,

G. Kilbach

Nowa Era

852/1/2017

Plastyka

-

-

-

-

Religia

Podręcznik „Jestem chrześcijaninem” + karty pracy

(red.) ks. prof. Jan Szpet i Danuta Jackowiak

Święty Wojciech

AZ-21-01/10/P0-1/11

Klasa 5

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Język polski

Podręcznik (2 części) "Słowa z uśmiechem":

  • Literatura i kultura,
  • Nauka o języku i ortografia

+ zeszyt ćwiczeń

E. Horwath,

A. Żegleń 

WSiP

861/3/2018

861/4/2018

Język angielski

Podręcznik "New Hot Spot 5" + zeszyt ćwiczeń

Colin Granger

Macmillan

864/2/2018

Matematyka

Podręcznik "Matematyka wokół nas" + zeszyty ćwiczeń

H. Lewicka,

M. Kowalczyk

WSiP

787/2/2021/z1

Biologia

Podręcznik "Puls życia" + zeszyt ćwiczeń

M. Sęktas, 

J.Stawarz

Nowa Era

844/1/2018

Historia

Podręcznik "Wczoraj i dziś" + zeszyt ćwiczeń

G. Wojciechowski

Nowa Era

877/2/2018

Informatyka

Podręcznik „Informatyka”

W. Kranas,

W. Jochemczyk,

I. Krajewska - Kranas,

M. Wyczółkowska,

A. Samulska

WSiP

807/2/2021/z1

Geografia

Podręcznik "Geografia" + zeszyt ćwiczeń

A. Głowacz,

A. Lechowicz
WSiP

890/1/2018

Technika

Podręcznik „Jak to działa?”

L. Łabęcki,

M. Łabęcka

Nowa Era

295/2/2018

Muzyka

Podręcznik "Lekcja muzyki"

M. Gromek,

G. Kilbach

Nowa Era

852/2/2018

Plastyka

-

-

-

-

Religia

Podręcznik „Bóg szuka człowieka” z ćwiczeniami

Red. Beata Zawiślak, ks. Marcin Wojtasik

Święty WojciechAZ-2-01/18

Klasa 6

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Język polski

Podręcznik (2 części) "Słowa z uśmiechem":

  • Literatura i kultura,
  • Nauka o języku i ortografia

+ zeszyt ćwiczeń

E. Horwath,

A. Żegleń 

WSiP

861/5/2019

 

861/6/2019

Język angielski

Podręcznik "New Hot Spot 6" + zeszyt ćwiczeń

Colin Granger,

Katherine Stannett

Macmillan

864/3/2019

Matematyka

Podręcznik "Matematyka wokół nas" + zeszyty ćwiczeń

H. Lewicka,

M. Kowalczyk

WSiP

787/3/2019

Biologia

Podręcznik "Puls Życia"

J.Stawarz

Nowa Era

844/2/2019

Historia

Podręcznik "Wczoraj i dziś" + zeszyt ćwiczeń

B. Olszewska,

W. Surdyk-Fertsch,

G. Wojciechowski

Nowa Era

877/3/2019

Informatyka

Podręcznik "Informatyka"

W. Kranas,

W. Jochemczyk,

I. Krajewska - Kranas,

M. Wyczółkowska,

A. Samulska

WSiP

807/3/2019

Geografia

Podręcznik "Geografia"

A. Lechowicz,

M. Lechowicz
WSiP

890/2/2019

Technika

Podręcznik "Jak to działa?"

L. Łabęcki,

M. Łabcka

Nowa Era

295/3/2010/2016

Muzyka

Podręcznik "Lekcja muzyki"

M. Gromek,

G. Kilbach

Nowa Era

852/3/2019

Plastyka

-

-

-

-

Religia

Podręcznik „Wierzę w Kościół” + karty pracy

(red.) ks. prof. Jan Szpet i Danuta Jackowiak

Święty WojciechAZ-23-01/10/P0-2/13

Klasa 7

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Język polski

Podręczniki (2 części):

  • "Świat w słowach i obrazach",
  • "Gramatyka i stylistyka" + zeszyt ćwiczeń.

W. Bobiński,

Z. Czarnecka – Rodzik

WSiP

868/4/2017

865/6/2017

Język angielski

"Repetytorium Ósmoklasisty cz. 1" + zeszyt ćwiczeń

Mann M,

Taylor – Knowles S

Macmillan

1100/1/2020

Język niemiecki

Podręcznik "Aktion Deutsch"+ zeszyt ćwiczeń

P. Gębal,

L. Biedroń

WSiP

799/1/2017

Matematyka

Podręcznik "Matematyka wokół nas"

"Matematyka. Zbiór zadań"

E. Kokiernak - Jurkiewicz,

A. Drążek,

E. Duvnjak

WSiP

787/4/2020/z1

Biologia

Podręcznik "Puls Życia"

M. Jefimow

Nowa Era

844/3/2020/21

Historia

Podręcznik "Wczoraj i dziś"

S.Roszak,                                 A.Łaszkiewicz,                          J. KłaczkowNowa Era

877/4/2020/z1

Informatyka

Podręcznik "Informatyka"

W. Kranas,

W. Jochemczyk,

I. Krajewska - Kranas,

M. Wyczółkowska,

A. Samulska

WSiP

807/4/2020/z1

Geografia

Podręcznik "Geografia"

A. Głowacz,

M. Lechowicz
WSiP

890/3/2017

Chemia

Podręcznik "Chemia Nowej Ery"+ zeszyt ćwiczeń

J. Kulawik,

T. Kulawik,

M. Litwin 
Nowa Era

785/1/2017

Fizyka

Podręcznik "Świat fizyki" + zeszyt ćwiczeń

B. Sagnowska,

M. Rozenbajger

WSiP

821/1/2017

Muzyka

Podręcznik "Lekcja muzyki"

M. Gromek,

G. Kilbach

Nowa Era

852/4/2017

Religia

Podręcznik „Spotkanie ze Słowem” + karty pracy

(red.) ks. prof. Jan Szpet i Danuta Jackowiak

Święty WojciechAZ-31-01/10/P0-1/11

Klasa 8

Zajęcia edukacyjneTytuł podręcznikaAutorWydawnictwo

Nr

dopuszczenia

Język polski

Podręczniki (2 części):

  • "Świat w słowach i obrazach",
  • "Gramatyka i stylistyka" + zeszyt ćwiczeń.

W. Bobiński

Z. Czarnecka – Rodzik

WSiP

865/5/2018

865/7/2018

Język angielski

"Repetytorium Ósmoklasisty" + zeszyt ćwiczeń

M. Mann,

S. Taylore-Knowles

Macmillan Polska

1100/2/2021

Język niemiecki

Podręcznik "Aktion Deutsch" + zeszyt ćwiczeń

A. PotapowiczWSiP

799/2/2017

Matematyka

Podręcznik "Matematyka wokół nas"

"Matematyka. Zbiór zadań"

A. Drążek,

E. Duvnjak,

E. Kokiernak - Jurkiewicz
WSiP

787/5/2021/z1

787/5/2018

Biologia

Podręcznik "Puls Życia"

B.Sągin,                                      A. Boczarowski,                       M. Sęktas

Nowa Era

844/4/2020/21

Historia

Podręcznik "Wczoraj i dziś"

R. Śniegocki,

A.  Zielińska
Nowa Era

877/5/2021/z1

Informatyka

Podręcznik "Informatyka"

W. Kranas,

W. Jochemczyk,

I. Krajewska - Kranas,

M. Wyczółkowska,

A. Samulska

WSiP

807/5/2021/z1

Geografia

Podręcznik "Geografia"

A. Głowacz,

M. Lechowicz
WSiP

890/4/2018

Chemia

Podręcznik "Chemia Nowej Ery"

J. Kulawik,

T. Kulawik,

M. Litwin 
Nowa Era

785/2/2018

Fizyka

Podręcznik "Świat fizyki"

B. Sagnowska,

WSiP

821/2/2018

EdbPodręcznik "Żyję i działam bezpiecznie"

B. Breidkopf,

D. Czyżow

Nowa Era

846/2017

Wiedza o społeczeństwie

Podręcznik "Dziś i jutro"

I. Janicka, A. Janicki,

A. Kucia-Maćkowska,

T. Maćkowski

Nowa Era

874/2017

Religia

Podręcznik „Aby nie ustać w drodze” + karty pracy

(red.) ks. prof. Jan Szpet i Danuta Jackowiak

Święty WojciechAZ-32-01/10/P0-1/12